Tiranë, Asistente Zyre

Full time
Tirane, Albania
Posted 9 months ago

Elite Jobs International, është në kërkim të një: Asistente Zyre

Detyrat:

Asiston kompaninë/zyrën në katër funksione bazë të:

  1. Administrative: Asistencë në menaxhimin administrativ të zyrës
  2. Marrëdhënie me publikun: Asistencë  në komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë
  3. Rekrutim: Asistencë në menaxhimin e kanalit të gjetjeve të kandidatëve & klientëve
  4. Marketing: Asiston në përgatitjen dhe postimin e materialeve në rrjetet sociale

Një përshkrim më i detajuar i funksioneve do të diskutohet në intervistë.

Kriteret dhe Aftësitë

  • Arsimi i lartë – preferohet në Menaxhim Biznesi, Shkenca kompjuterike, Informatikë Ekonomike, Juridik dhe të ngjashme.
  • Të ketë mbi 1 vit eksperience pune në pozicione të ngjashme;
  • Të njohë shume mirë të gjuhës Angleze, përbën avantazh nëse dini dhe Gjermanisht;
  • Të zotërojë shumë mirë ‘’Paketën Office’’ dhe përdorimin e rrjeteve sociale;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera analitike si edhe në komunikim verbal dhe të shkruar;

Si të aplikoni:

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë aplikimin e tyre (CV) më poshtë (submit) dhe/ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Apply Online