Ndertues Skelash

Full time
Tirane, Albania
Posted 3 years ago

Në emër të një prej partnerëve tanë, një ndër kompanitë më të njohura në vend në organizimin e eventeve në Shqipëri, po kërkojmë:

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë mbi 1 vit ose më shumë vite eksperiencë pune në ndërtimin e skelave (gjithashtu ofrohet dhe trajnimi në ndërtimin e skelave për organizimin e eventeve);
  • Të njohë gjuhën Angleze;
  • Të zotërojë aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Të punojë bazuar mbi parimet dhe rregullat për Sigurinë dhe shëndetin në punë;
  • Preferohet të ketë leje drejtimi kategoria C ose CE;
  • Të ketë mundësi për të punuar me turne dhe orare fleksible;
  • Të përmbushë me përgjegjësi detyrat e tjera të caktura.

PAGESA: Konkuruese

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Apply Online