Shofer Kamioni

Full time
Tirane, Albania
Posted 3 years ago

Në emër të një prej partnerëve tanë, një ndër kompanitë më të njohura në vend në organizimin e eventeve në Shqipëri, po kërkojmë:

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë leje drejtimi kategoria CE ose DE;
  • Të jetë i aftë të drejtojë mjetet trajler, rimorkiator dhe 4 aks për transport të peshave 7.5 Ton ose më tepër;
  • Të ketë mbi 2 vjet ose më shumë vite eksperiencë pune;
  • Të njohë rrugët nacionale dhe rrugët lokale në territorin e Shqipërisë dhe të jetë I ftë për të përdorur sistemet GPS dhe manualët e makinave;
  • Të njohë gjuhën Angleze;
  • Të zotërojë aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Të përmbushë me përgjegjësi detyrat e tjera të caktura.

PAGESA: Konkuruese

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Apply Online