SHEF KUZHINE

Full time
Tirane, Albania
Posted 3 years ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga partnerët tanë një kompani lider ne fushen e gastronomisë në Tiranë, kërkojmë:

SHEF KUZHINE

Përgjegjësitë Kryesore:

  • Eksperiencë në gatimin e menuve me bazë peshku & mishi, në restorante të cilësisë së lartë;
  • Të jeni i aftë të menaxhoni fluksin dhe ngarkesën e punës duke koordinuar punën në mënyrë sa më efektive me kolegët;
  • Ofroni rekomandime mbi menunë dhe krijoni receta të reja;
  • Organizoni punën tuaj në mënyrë që ambienti i kuzhinës të ngrënies të jetë i rregullt dhe i pastër;

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • A keni 3 ose më shumë vite eksperiencë pune si Shef Kuzhine për menutë me bazë peshku & mishi, në restorante të nivelit të lartë?
  • A dëshironi një pagë të kënaqshme dhe konkurrente në treg me benefite dhe kushte shumë të mira pune?
  • A është aftësia për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi ajo qe ju vecon nga të tjerët?
  • A keni aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve?
  • A zotëroni aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup?

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi bëni submit CV këtu.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Apply Online