Punonjës në industrinë ë përpunimit të peshkut në Angli

Full time
United Kingdom
Posted 3 years ago

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në INDUSTRINË E PROCESIMIT TË PESHKUT NË ANGLI, një kompani lider e cila operon prej më shumë se 40 vjetësh, po kërkojmë:

PUNONJËS NË INDUSTRINË Ë PËRPUNIMIT TË PESHKUT NË ANGLI

PAGA VJETORE

£23,000 – £25,000 Net në vit, (në varësi të eksperiencës)

Kjo pagë është për 5 ditë pune me turn 8 orësh.

Paga për orët shtesë paguhet ekstra.

Përfitimet shtesë

 • Strehim/akomodim me tarife te reduktuar, është në dispozicion;
 • Regjistrimi automatik në skemën e pensionit të kompanisë;
 • 28 ditë pushim vjetor me pagesë (përfshirë pushimet e festave)
 • Mundësi për zhvillim karriere dhe benefite të tjerave sipas skemave aktuale të kompanisë

Detyrat ditore përfshijnë, por nuk kufizohen në:

 • Përpunimi dhe paketimi i produkteve të peshkut
 • Përgatitja e paletave për dërgim
 • Detyrat logjistike     

Kërkesat e profilit:

 • Të keni 1 ose më shumë vite eksperiencë pune në kompani të ngjashme;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1 General;
 • Arsim I mesëm
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I/e gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online