OPERATORË PRODHIMI NË ANGLI

Full time
United Kingdom
Posted 2 years ago

OPERATORË PRODHIMI NË FABRIKË DJATHI

Detyrat:

 • Puna në linjën e prodhimit;
 • Përdorimi i makina të ndryshme në të gjithë fabrikën;
 • Punë manuale me sende të ndryshme;
 • Raportimi i problematikave sipas rregulloreve të caktuara;
 • Mbajtja në nivele të larta të higjienës;
 • Kryerja e punës në mënyrë të sigurt, në përputhje me politikat e kompanisë

Kërkesat e profilit:

 • Përvoja e mëparshme në një mjedis prodhimi/prodhimi është thelbësore;
 • I aftë fizikisht për shkak të kërkesave të punës;
 • I aftë për të punuar me turne;
 • Person që priret të punojë me përkushtim, i zellshëm, energjik, efikas dhe i besueshëm;
 • Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
 • Arsim I mesëm;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë CV-në në Anglisht, këtu.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online