Magazinier

Full time
Tirane, Albania
Posted 3 years ago

Në emër të një prej partnerëve tanë, një ndër kompanitë më të njohura në vend në organizimin e eventeve në Shqipëri, po kërkojmë:

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Marrja dhe dërgesa e furnizimeve të mallrave, rregjistrimi dhe inventarizimi i rregullt në sistem në cdo kohë.
 • Mbajtja pastër dhe e rregullt e ambjentit të punës;
 • Operimi dhe mirëmbajtja e rregullt e pajisjeve të magazinuara.
 • Zbatimi i rregullores së Magazinës Qendrore;
 • Mundësi për të zhvendosur, organizuar dhe rregjistruar artikuj;
 • Lehtësi në përgatitjen e inventarit të vazhdueshëm të produkteve në system;
 • Parashikimi në kohë i porositjes së materialeve teK furnitorët;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Të përmbushë me përgjegjësi detyrat e tjera të caktura.

Kërkesat e profilit

 • Arsimi i lartë në Administrim Biznesi, Ekomomi dhe të ngjashme;
 • Të ketë mbi 2 vjet eksperience pune;
 • Të njohë shume mirë të gjuhës Angleze;
 • Të zotërojë shumë mirë ‘’Paketën Office’’;

PAGESA: Konkuruese

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni ose telononi në +355682028785.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Apply Online