KUWAIT, NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Full time
Kuwait
Posted 2 vjet ago

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një sallon prestigjioz në qendër të KUWAIT CITY KUWAIT.

NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Paga Bazë – $2300 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Hiqni manikyrin dhe xhelin e aplikuar më pare
 • Lyejini thonjtë e duarve dhe të këmbëve.
 • Pastroni, prisni dhe ju jepni formën e duhur apo te kërkuar thonjve
 • Rekomandoni ngjyra dhe dizajne bazuar në stilin e çdo klienti.
 • Përgatitni dhe pastroni stacionin e bukurisë ndërmjet takimeve.
 • Sterilizoni pajisjet përpara përdorimit.

Kërkesat e profilit:

 • 1 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin e mëposhtëm submit dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryPunët Jashtë Vendit

Apply Online