KUWAIT, HAIR STYLIST/PARUKIERE

Full time
Kuwait
Posted 1 year ago

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si HAIR STYLIST/PARUKIERE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në KUWAIT CITY, KUWAIT.

HAIR STYLIST/PARUKIERE

Paga Bazë – $3000 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Rekomandoni modele flokësh dhe prerje flokësh sipas formave dhe shijeve të fytyrës së klientëve
 • Lani, shpëlani dhe thani flokët e klientëve duke përdorur shampo dhe kondicionerë të përshtatshëm (p.sh. për flokë të yndyrshëm ose skalp të thatë)
 • Pritini, shkurtoni flokët duke përdorur pajisje profesionale
 • Aplikoni një gamë të gjerë teknikash të ngjyrosjes së flokëve, si pikat kryesore, ombre dhe balayage
 • Krijoni modele flokësh për raste dhe/ose pamje të përditshme, duke përfshirë gërsheta, bisht dhe topuz etj.
 • Aplikoni produkte për trajtimin e flokëve, sipas nevojës (p.sh. kremë mbrojtëse të ngjyrave dhe maska hidratuese)
 • Krijoni lidhje me klientët besnikë dhe mbani mend preferencat e tyre të flokëve
 • Menaxho prenotimet dhe shërbeji vizitoreve
 • Siguroni rregullimin, pastrimin dhe sterilizoni e mjeteve të punë, sipas nevojës
 • Shitni produkte ose shërbime për kujdesin e flokëve, kur është e përshtatshme

Kërkesat e profilit:

 • 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin submit më poshtë dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online