Kurdistan (rajoni ne Irak) ofroj vend pune Specialist për Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët

Full time
Kurdistan
Posted 11 months ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë kompani Angleze me dege në shumë vende, po kërkojmë për degën në Kurdistan (dhe pas njëfare kohe zhvendosje në degën në Angli):  

Specialist për Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët

Paketa e Pagës & Benefiteve në total $40.790:

$24,000 në vit – Paga bazë Neto

$3600 në vit për akomodimin bashkë me faturat që paguhen nga punëdhënësi;

$2100 në vit, për transportin nga shtëpia tek puna dhe anasjelltas;

$690 në vit për sigurimin shëndetësor mbulon të gjitha shërbimet në 5* spital privat; 

$2400 në vit për kompensim ushqimor 

$1000 Bonusi i Vitit të Ri; 

$5000 Bonus performance;

$2000 për biletën e fluturimit për në vendin e origjinës një herë në vit

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 3 vite+ përvojë si specialist në Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup
  • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;
  • aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve;
  • Njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: www.elitejobs.org ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Apply Online