Katar, ofrohen vende pune per INFERMIER/E në Doha

Full time
Qatar
Posted 3 years ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Lindja e Mesme vazhdon të ofrojë role emocionuese për individë të talentuar. Elite Jobs International, aktualisht po kërkon:

INFERMIERË TË PËRGJITHSHËM/ TË REGJISTRUAR për t’iu bashkuar një nga spitaleve më të mëdhenj në DOHA, KATAR.

Infermierët do të jenë pjesë e ekipit për përkujdesjen e pacientëve në Shtëpi, duke kryer vizita javore. 8 orë punë në ditë ose 48 orë / në javë, një ditë pushimi. Çdo orë që tejkalon numrin e caktuar të orëve do të konsiderohet si për orë shtesë përfshirë dhe kur jeni duke udhëtuarpër në vendin e punës.

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë $1000 Neto
 • Pagesë për shpenzimet ushqimore
 • Pagesë për akomodimin
 • Bileta e Fluturimit
 • Transporti
 • Koha shtesë e garantuar deri në $ 400 në muaj

Kërkesat e profilit

 • Diplomë në Infermieri, i/e regjistruar;
 • Minimumi 2 vjet përvojë në një klinikë / mjedis spitalor;
 • Kaloni provimin mjekësor;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i/e mirë i gjuhës Angleze;

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale.”Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online