Katar, INFERMIER/E

Full time
Posted 5 months ago

Lindja e Mesme vazhdon të ofrojë vende të lira për individë të talentuar. Elite Jobs International, aktualisht po kërkon: INFERMIERË me eksperiencë në spital përkatësisht në Urgjencë, ICU, Pediatri, Maternitet etj., për t’iu bashkuar një nga spitaleve më të mëdhenj në DOHA, KATAR.

Paketa e Benefiteve:

Paga bazë $1500 – $2100 Neto

Pagesë ekstra sipas legjislacionit për orët shtesë

Pagesë për shpenzimet ushqimore

Akomodimi I mbuluar nga kompania përfshirë dhe faturat e energjisë elektrike, ujit dhe internetit.

Biletë Fluturimi (një herë në vit e paguar)

Transporti nga banesa në punë dhe anasjelltas i siguruar nga kompania

Kërkesat e profilit:

  • Diplomë në Infermieri, i/e licensuar;
  • Minimumi 2 vjet përvojë në një klinikë / mjedis spitalor;
  • Kaloni provimin mjekësor;
  • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Njohës shumë i/e mirë i gjuhës Angleze;

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online