INFERMIER/E në United States of America

Full time
USA
Posted 3 years ago

Elite Jobs International, ka ekskluzivitetin nga partnerët tanë në USA, për të rekrutuar Infermierë/e nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia në spitale të ndryshme në Amerikë.

Rrjedhimisht, ne po kërkojmë që ju të jeni një nga individët fatlumë për të realizuar ëndrrën Amerikane:

INFERMIERË TË LICENSUAR për t’iu bashkuar spitaleve në USA.

Përgjegjësitë kryesore:

Më Poshtë janë vetëm disa prej detyrave kryesore:

  • Të vëzhgojë dhe vlerësojë pacientët në cdo kohë;
  • Të administrojë planet gjithëpërfshirëse të kujdesit infermieror për pacientët duke ndjekur me përpikmëri trajtimet dhe medikamentet;
  • Të monitorojë dhe raportojë simptomat dhe ndryshimet në statusin e pacientit;
  • Të bashkëpunojë me ekipin mjekësor për statusin e pacientit;
  • Të mbajë të dhëna të plota dhe të sakta të pacientit.

Kërkesat e profilit:

  • Diplomë në Infermieri dhe licensë;
  • Minimumi 1 vit eksperiencë në një klinikë / mjedis spitalor;
  • Të jeni të gatshëm të kaloni provimin NCLEX dhe TOEFL;
  • Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;

Nëse ju zotëroni dhe plotësoni kërkesat e mësipërme dhe dëshironi të jetoni ëndrrën Amerikane, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV në Anglisht) duke upload cv ose në adresën: usanurses@elitejobs.org

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online