Greqi, Kuzhinier/e & Shef/e Kuzhine

Full time
Posted 1 year ago

Për një nga klientët tanë në GREQI, në Santorini dhe Paros dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm po kërkojmë:  

KUZHINIER/E & SHEF/E KUZHINE

Paga & Benefitet:

Pagë fillestare prej 1300 – 2500 euro në muaj, në varësi të nivelit të përvojës dhe ekspertizës dhe rritje të saj në bazë të performances;

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës

Akomodim dhe Ushqimi falas

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 2 vite eksperiencë si kuzhinier/e apo shef/e kuzhine
  • Zbaton udhëzimet HACCP në kuzhinë;
  • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme upload cv me poshte dhe/ose ne hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online