Gjermani, Kuzhinier/e & Shef/e Kuzhine

Full time
Germany
Posted 12 months ago

Për një nga klientët tanë në GJERMANI, të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh dhe baresh dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm po kërkojmë:  KUZHINIER/E & SHEF/E KUZHINE

Paga & Benefitet:

Pagë fillestare prej 2500-3500 euro në muaj, në varësi të nivelit të përvojës dhe ekspertizës dhe rritje të saj në bazë të performances;

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës;

Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;

Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn;

Sigurim shëndetësor shtesë;

Pension sipas skemës së kompanisë.

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 2 vite eksperiencë si kuzhinier/e apo shef/e kuzhine
  • Certifikatë 3 vjecare të arsimit professional ose nëse nuk keni një të tillë por keni një datë Termini mund të aplikoni;
  • Zbaton udhëzimet HACCP në kuzhinë;
  • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;
  • Niveli i gjuhës Gjermane B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkoni CV tuaj në Gjermanisht më poshtë (upload) dhe/ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online