DENTISTË NË ANGLI

Full time
United Kingdom
Posted 2 years ago

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një klinikë dentare pjesë e NHS UK (National Health Services) në Londër – Angli, po kërkojmë: DENTISTË

Gjatë kohës të punësimit tuaj në klinikë njëkohësisht do të trajnoheni për tu licensuar si dentist/e në UK. Më shumë detaje rreth procesit do ju shpjegohen të gjithë kandidatëve që do të përzgjidhen dhe do vijnë për intervistë pranë zyrës sonë.

Kërkesat e profilit:

  • Minimalisht të keni 2+ vite eksperiencë pune si Dentist/e pasi keni marrë licensen;
  • I/e dipllomuar në Stomatologji dhe licensuar si Stomatolog/e;
  • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI Academic me një rezultat overall C1;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • I/e gatshme të zhvendoseni sapo të dalë viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë aplikimin e tyre (CV) në Anglisht këtu dhe/ose në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online