ANGLI, vend pune KUZHINIER/E

Full time
United Kingdom
Posted 2 years ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh dhe baresh në të gjithë vendin po kërkojmë:  

JUNIOR SOUS CHEF – £26,000 – £28,000

SOUS CHEF – £28,000 – £32,000

HEAD CHEF – £30,000 – £33,000

Paketa e Benefiteve:

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës

Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;

Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 1 vit përvojë si kuzhinier/e;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat B1 në çdo section;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: www.elitejobs.org ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale.” Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online