ANGLI-SPECIALIST SI LLAMARINIST AUTOMJETESH/PANEL BEATER

Full time
United Kingdom
Posted 2 years ago

PAGA VJETORE£27,000 – £35,000 (në varësi të eksperiencës)

Kjo pagë është për 5 ditë pune me turn 8 orësh

Për orët shtesë ofrohet pagesë ekstra

Orë shtesë të garantuara për ata që dëshirojnë

Kërkesat e profilit:

  • Të keni 1 ose më shumë vite eksperiencë pune si llamarinist makinash;
  • Eksperiencë për: Kryerjen e inspektimeve të automjeteve për të vlerësuar shkallën e dëmtimit; Çmontimi i pjesëve të dëmtuara të automjetit; Riparimi i gërvishtjeve, shenjave dhe dëmtimeve të tjera të trupit të automjeteve dhe zëvendësimi i pjesëve që nuk mund të riparohen; Drejtimi dhe riparimi i llamarinave të makinave;
  • Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B;
  • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
  • Arsim I mesëm;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • I gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre (CV) këtu.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online