ANGLI, ofroj vend pune SHEF/E KUZHNE

Full time
United Kingdom
Posted 3 years ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë një hotel me 5*, i vlerësuar me shumë çmime, i cili ndodhet në zonën piktoreske në Peak District në Angli (UK), po kërkojmë  

SHEF/E KUZHNE

Paketa e Benefiteve:

  • Paga bazë £ 25,000
  • Akomodimi falas
  • Bakshishe sipas skemës
  • Orë shtesë, paguhen me një normë bonusi;
  • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 2 vjet përvojë si pasticier/e;
  • I/e gatshme për të punuar dhe në zona të tjera të kuzhinës, kur është e nevojshme;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Niveli i gjuhës Angleze B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Apply Online