ANGLI, ofroj vend pune KUZHINIER/E

Full time
United Kingdom
Posted 3 years ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh dhe baresh në të gjithë vendin dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm me menu të Karaibeve, po kërkojmë:  

KUZHINIER/E

Paketa e Benefiteve:

Paga bazë £ 27,800

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës

Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;

Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 2 vjet përvojë si kuzhinier/e;
  • Eksperiencë në menunë/kuzhinën e Karaibeve
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: www.elitejobs.org ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Apply Online