Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë

Read More

Full time
Tirane, Albania
Posted 4 ditë ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë

Read More

Full time
Tirane, Albania
Posted 4 ditë ago

Elite Jobs International kërkon një Menaxher/e Departamenti Marketing, për klientin e saj një ndër kompanitë më tëmëdha të distribucionit dhe

Read More

Full time
Tirane, Albania
Posted 4 ditë ago

Elite Jobs International, ka ekskluzivitetin nga partnerët tanë në USA, për të rekrutuar Infermierë/e nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia në spitale

Read More

Full time
USA
Posted 1 muaj ago

Elite Jobs International ju ofron mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si HOSTESS për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider

Read More

Full time
Qatar
Posted 2 muaj ago

Elite Jobs International ofron mundësi të shkëlqyer për të punësuar 1 HEAD BARISTA & 3 BARISTA për një nga partnerët

Read More

Full time
Qatar
Posted 2 muaj ago

Elite Jobs International ju ofron mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si KAMARIER/E për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider

Read More

Full time
Qatar
Posted 2 muaj ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë

Read More

Full time
United Kingdom
Posted 3 muaj ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë

Read More

Full time
United Kingdom
Posted 3 muaj ago

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë

Read More

Full time
Kurdistan
Posted 3 muaj ago