We are looking for ENGLISH TEACHERS for one of our International Partners based in CHINA. Our Partner has different schools in Jilin Province, mostly kindergartens or English language centers for young children. On arrival, the teachers will attend a 2-week training.

Salary band $1400 - $2000 per month

Benefits

 • Free shared apartment  
 • Flight subsidy 
 • Airport picks up.
 • 24/7 Service
 • Free Mandarin lessons
 • Bonus 
 • Legally working visa (Z-visa)
 • Accident medical insurance provided

Requirement

Teachers must meet the following requirements to teach in China:

 • A Bachelor's degree in any field
 • A TEFL certification
 • Previous teaching experience is a plus
 • A clear national Criminal Background Check  
 • A clean bill of health from your doctor in your home country

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English below or send it at this e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate about age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, or nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

We are looking for ENGLISH TEACHERS for one of our International Partners based in CHINA. Our Partner has different schools

Posted 2 weeks ago

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh në të gjithë vendin dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm, po kërkojmë, Urgjent:  

KUZHINIER/E

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Eksperiencë në gatimin e menuve të ndryshme vecanerisht ato me bazë mishi dhe në restorante të llojit Pub;
 • Të jeni i aftë të menaxhoni fluksin dhe ngarkesën e punës duke koordinuar punën në mënyrë sa më efektive me kolegët;
 • Ofroni rekomandime mbi menunë dhe krijoni receta të reja;
 • Organizoni punën tuaj në mënyrë që ambienti i kuzhinës të ngrënies të jetë i rregullt dhe i pastër;

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 3 vjet përvojë si kuzhinier/e;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze: IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1 (kanë prioritet ata qe e kanë mbrojtur gjuhën);
 • I gatshëm të zhvendoseni, sapo të dalë viza e punës.

Paketa e Benefiteve:

 • Bonus dhe Bakshishe sipas skemës
 • Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;
 • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë CV në Anglisht më poshtë ose dërgojeni në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale". Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh në të gjithë vendin

Full time
United Kingdom
Posted 4 weeks ago

Elite Jobs International, on behalf of its client, an International company with a new office in Tirana, is currently recruiting a Business Development Specialist

RESPONSIBILITIES:

 • Research and identify new business opportunities by identifying new markets and prospects and evaluating their position in the industry, researching, and analyzing sales options;
 • Foster and develop relationships with customers/clients, understand their needs, and be able to respond effectively with a plan of how to meet these;
 • Responsible for drafting a promotional Marketing Strategy & Action Plan and ensuring its implementation;
 • Think strategically - seeing the bigger picture and setting aims and objectives to develop and improve the business;
 • Remains informed on industry trends, market activities, and competitors;
 • Prepares reports by collecting, analyzing, and summarizing information.

REQUIREMENTS:

 • University degree in Business Management/Marketing  or related field;
 • 3+ years’ experience in the combined role of B2B Sales and Marketing;
 • Strong written & verbal communication, negotiations, and reporting skills;
 • Ability to work well under pressure, meet targets, and use initiative;
 • English (Advanced) both written and spoken;
 • Experience in a similar industry is advantageous.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English below and/or send it to hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate about age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, or nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Due to the high number of applications, only the shortlisted candidates will be contacted for an interview.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Elite Jobs International, on behalf of its client, an International company with a new office in Tirana, is currently recruiting

Full time
Posted 1 month ago

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), një shtëpi përkujdesi për fëmijët me autizëm dhe vështirësi në të mësuarit apo nevoja të tjera emocionale, po kërkojmë:  

PUNONJËS PËRKUJDESI – CARE WORKERS

Përgjegjësitë kryesore:

• Të siguroni që të gjitha detyrat e detajuara në Planin e Kujdesit të kryhen me përpikmëri.

• Të ndihmoni fëmijët me autizëm të jetojnë në mënyrë sa më të pavarur dhe zhvillimit të aftësive për një jetesë të përditshme sa më normale.

• Ruajtja e konfidencialitetit dhe angazhimi për të mos i dhënë informacion palëve të treta, përveç rasteve kur pëlqimi për ndarjen e informacionit është dhënë me shkrim.

• Ofroni ndihmë praktike dhe mbështetje emocionale që mund të bëjnë një ndryshim të madh në jetën e individëve dhe familjeve të tyre.

• Mbështetni dhe ndihmoni me procese si gatimi dhe pastrimi.

• Ruajtja sa më shumë e pavarësisë dhe dinjitetit të klientit.

Kërkesat e profilit:

 • Minimumi 1 vit përvojë pune me fëmijë me autizëm dhe aftësi për të krijuar një plan mbështetës të individualizuar (pranohen aplikime dhe nga individë të cilët janë kujdesur për dike me autizëm në rrethin familjar).
 • Aftësia për të ndihmuar në identifikimin e qëllimeve të tilla si rritja e pavarësisë, aftësitë sociale dhe aftësitë e komunikimit.
 • Të keni një natyrë miqësore dhe empatike.
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
 • E gatshme të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë CV në Anglisht më poshtë ose dërgojeni në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale"

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Për një nga klientët tanë në Angli (UK), një shtëpi përkujdesi për fëmijët me autizëm dhe vështirësi në të mësuarit

Full time
United Kingdom
Posted 3 months ago

On behalf of our client, an innovative company with a cutting-edge platform for the creative industry that connects creative people worldwide, providing them with the tools, community, and opportunities to thrive, we are looking to hire a Full Stack Engineer to join their dynamic team Remotely.  

Role Description:

This is a full-time remote role for a Full Stack Engineer who will work on all aspects of software development, including both front-end and back-end development. The Full Stack Engineer will be instrumental in developing and enhancing our platform, which combines aspects of event ticketing with a professional networking site for the creative industry, maintaining and improving existing software applications.

Responsibilities:

 • Design and implement robust front-end solutions using React and PHP, ensuring a seamless and intuitive user experience.
 • Develop and maintain back-end systems, focusing on database design, scalability, and integration with various APIs and services.
 • Collaborate with the payments team to integrate and manage payment processing systems, ensuring secure and efficient transactions.
 • Work closely with cross-functional teams, including design, product, and marketing, to understand user needs and translate them into functional features.
 • Ensure high-quality code standards, including writing tests and performing code reviews.
 • Stay up-to-date with emerging trends and technologies in full-stack development.

Qualifications:

 • Bachelor's degree in Computer Science or a related field, or equivalent work experience.
 • Strong experience with front-end technologies, particularly React, Java
 • Proficient in back-end development, with a focus on database design and management.
 • Experience with payment system integration and e-commerce platforms.
 • Excellent problem-solving skills and attention to detail.
 • Strong communication and teamwork abilities.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English below and/or send it to hr@elitejobs.org Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate about age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Due to the high number of applications, only the shortlisted candidates will be contacted for an interview.

On behalf of our client, an innovative company with a cutting-edge platform for the creative industry that connects creative people

Full time, Remote
Posted 3 months ago

Lindja e Mesme vazhdon të ofrojë vende të lira për individë të talentuar. Elite Jobs International, aktualisht po kërkon: INFERMIERË me eksperiencë në spital përkatësisht në Urgjencë, ICU, Pediatri, Maternitet etj., për t'iu bashkuar një nga spitaleve më të mëdhenj në DOHA, KATAR.

Paketa e Benefiteve:

Paga bazë $1500 - $2100 Neto

Pagesë ekstra sipas legjislacionit për orët shtesë

Pagesë për shpenzimet ushqimore

Akomodimi I mbuluar nga kompania përfshirë dhe faturat e energjisë elektrike, ujit dhe internetit.

Biletë Fluturimi (një herë në vit e paguar)

Transporti nga banesa në punë dhe anasjelltas i siguruar nga kompania

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë në Infermieri, i/e licensuar;
 • Minimumi 2 vjet përvojë në një klinikë / mjedis spitalor;
 • Kaloni provimin mjekësor;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i/e mirë i gjuhës Angleze;

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale". Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Lindja e Mesme vazhdon të ofrojë vende të lira për individë të talentuar. Elite Jobs International, aktualisht po kërkon: INFERMIERË

Full time
Posted 3 months ago

Nëse dëshironi një mundësi punësimi në Gjermani, Apliko tani!

Elite Jobs International, në bashkëpunim me një nga Klientët tanë në Gjermani, që ka në zoterim një nga Platformat më të rëndësishme për Punëdhënësit Gjermanë në gjetjen e punonjësve të tyre, në të gjitha industritë, është ne kërkim dhe mirëpret aplikime nga të gjithë të interesuarit për tu punësuar në Gjermani, në profesione dhe industry të ndryshme.

Nëse ju jeni i/e interesuar ngarkoni CV-në tuaj në Gjermanisht dhe/ose Anglisht në butonin upload më poshtë dhe/ose dërgojeni në: germanywork@elitejobs.org

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale".

Job Features

Job CategoryJobs Abroad

Nëse dëshironi një mundësi punësimi në Gjermani, Apliko tani! Elite Jobs International, në bashkëpunim me një nga Klientët tanë në

Full time
Germany
Posted 5 months ago

On behalf of our client, an international freight forwarder company that operates in over 13 countries, we are currently recruiting for the position of DATA ENTRY CLERKS to join their team in their new office in Tirana, Albania.

Summary

The Data Entry Clerk is responsible for entering and updating data into a proprietary system or online platform, such as INTTRA, or a proprietary system to the Carriers. The data will be used to support the documentation process for international logistics shipments.

About the Job

Job Title:                          Data Entry Clerk

Department:                     Documentation

Industry:                            International Logistics

Location:                            Tirana, Albania

Type:                                   Full-time, office-based

Reporting To:                    Documentation Manager

Main Responsibilities

 • Enter and update data into a proprietary system or online platform, such as INTTRA or a proprietary system to the Carriers.
 • Review and verify data for accuracy and completeness.
 • Identify and correct errors in data.
 • Follow established documentation procedures and guidelines.
 • Maintain confidentiality of all data.
 • Provide administrative support to the Documentation Manager and other members of the team.

Qualifications & Requirements

 • High school diploma or equivalent.
 • Experience with data entry.
 • Strong typing skills.
 • Ability to work independently and as part of a team.
 • Excellent attention to detail and accuracy.
 • Good organizational and time management skills.
 • Ability to learn and use new software systems.
 • Knowledge of English or Italian is compulsory.
 • A combination of English and Italian is a plus.
 • English in combination with either Spanish or Portuguese is a plus.
 • Experience in the logistics sector is a plus.

Working Hours

Monday to Friday office environment in Tirana is from 8:30 AM to 5:30 PM, with a one-hour lunch break.

This is an office-based position. The Documentation Manager will report to the DCS head office.

How to apply?

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by uploading your CV below and/or sending your CV (in English) to hr@elitejobs.org with the subject DATA ENTRY OPERATOR. Only the selected candidates will be contacted for an interview.

All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 "On Personal Data Protection".  

YOU’RE WELCOME!

On behalf of our client, an international freight forwarder company that operates in over 13 countries, we are currently recruiting

Posted 6 months ago

INFERMIERË TË LICENSUAR për t'iu bashkuar spitaleve në Gjermani.

Përgjegjësitë kryesore:

Më Poshtë janë vetëm disa prej detyrave kryesore:

 • Të vëzhgojë dhe vlerësojë pacientët në cdo kohë;
 • Të administrojë planet gjithëpërfshirëse të kujdesit infermieror për pacientët duke ndjekur me përpikmëri trajtimet dhe medikamentet;
 • Të monitorojë dhe raportojë simptomat dhe ndryshimet në statusin e pacientit;
 • Të bashkëpunojë me ekipin mjekësor për statusin e pacientit;
 • Të mbajë të dhëna të plota dhe të sakta të pacientit.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë në Infermieri dhe license si infermier/e;
 • Minimumi 1 vit eksperiencë në specialitete të ndryshme.
 • Të keni mbrojtur Gjermanishten në nivel B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;

Nëse ju zotëroni dhe plotësoni kërkesat e mësipërme dhe dëshironi të punoni dhe jetoni në Gjermani Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë dokumentat e tyre të listuara më poshtë në adresën: nurses@elitejobs.org

1- CV në Gjermanisht

2- Diploma dhe Licensa të përkthyera dhe të noterizuara

3- Certiikata e mbrojtjes së gjuhës

4- Fotokopje e pasaportës

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale". Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

INFERMIERË TË LICENSUAR për t’iu bashkuar spitaleve në Gjermani. Përgjegjësitë kryesore: Më Poshtë janë vetëm disa prej detyrave kryesore: Kërkesat

Posted 6 months ago

Elite Jobs International, është në kërkim të një: Asistente Zyre

Detyrat:

Asiston kompaninë/zyrën në katër funksione bazë të:

 1. Administrative: Asistencë në menaxhimin administrativ të zyrës
 2. Marrëdhënie me publikun: Asistencë  në komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë
 3. Rekrutim: Asistencë në menaxhimin e kanalit të gjetjeve të kandidatëve & klientëve
 4. Marketing: Asiston në përgatitjen dhe postimin e materialeve në rrjetet sociale

Një përshkrim më i detajuar i funksioneve do të diskutohet në intervistë.

Kriteret dhe Aftësitë

 • Arsimi i lartë – preferohet në Menaxhim Biznesi, Shkenca kompjuterike, Informatikë Ekonomike, Juridik dhe të ngjashme.
 • Të ketë mbi 1 vit eksperience pune në pozicione të ngjashme;
 • Të njohë shume mirë të gjuhës Angleze, përbën avantazh nëse dini dhe Gjermanisht;
 • Të zotërojë shumë mirë ‘’Paketën Office’’ dhe përdorimin e rrjeteve sociale;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera analitike si edhe në komunikim verbal dhe të shkruar;

Si të aplikoni:

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë aplikimin e tyre (CV) më poshtë (submit) dhe/ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 "Për Mbrojtjen e të Dhënave personale"

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Job Features

Job CategoryJobs In Albania

Elite Jobs International, është në kërkim të një: Asistente Zyre Detyrat: Asiston kompaninë/zyrën në katër funksione bazë të: Një përshkrim

Full time
Tirane, Albania
Posted 8 months ago