INXHINIER SHËRBIMI I ROBOTËVE TË QUMËSHTIT LELY

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një fabrikë & fermë e prodhimit të qumështit në Angli, po kërkojmë:

Service Engineer/Inxhinier Shërbimi I Robotëve Të Qumështit Lely – Në Angli

Për këtë rol, aplikantët duhet të kenë njohuri të mira të sistemeve të mjeljes së automatizuar- Lely.

Paga dhe benefitet

Një pagë konkurruese duke filluar nga 13 £ – 20 £ në orë në varësi të eksperiencës,

Kushtet e shkëlqyera të punës, duke përfshirë 28 ditë pushimi vjetor

Akomodimi në dispozicion, brenda zonës lokale

Ofrohet një automjet shërbimi, celular dhe laptop i pajisur mirë

Trajnimi I mëtejshëm për të siguruar njohuri të zgjeruara të robotit mjelës

Përgjegjësitë

Mirëmbajtja dhe shërbimi i robotëve mjelës A5 në të dyja njësitë e bulmetit të kompanisë

Të jeni të gatshëm për të rregulluar problemet me makineritë mjelëse në cdo kohë/on call service.

Kërkesat e profilit:

 • Minimalisht të keni 2+ vite eksperiencë pune si Inxhinier Shërbimi I robotëve mjelës Leli në fabrikat/fermat e qumështit;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të marrë IELTS UKVI General me një rezultat overall B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I/e gatshme të zhvendoseni sapo të dalë viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë cv më poshtë dhe/ose në hr@elitejobs.org

SOFTWARE ENGINEERS – REMOTE WORK

For one of our International Partners in the United Kingdom we are looking for SOFTWARE ENGINEERS – REMOTE WORK

We advise those interested to apply immediately

The ideal candidate will have at least 5 years of experience. They are seeking intelligent, highly motivated individuals that enjoy cutting-edge technology and have a passion for troubleshooting, learning, and sharing knowledge. Someone who enjoys solving technical challenges in a supportive family environment using a wide range of different technologies:

• Microservices

• Micro applications

• Multi-tenant applications

• Dynamic data schema and SQL Server

• Multiple authentication providers

• Newer technologies: .NET 5 and ReactJS

• Older technologies: .NET framework, AngularJS, and jQuery

• Design systems: Carbon

• UI framework: Bootstrap

Salary:

A gross monthly salary of 2,500 Euros is offered, the salary package can also be negotiated at the interview.

Responsibilities

Every day, you will be involved in a wide range of activities that could include:

 • Implementation of a new product Features
 • Troubleshooting
 • Automated writing of tests
 • Developing and supporting the construction of our automated system
 • Work with business analysts or product owners to define new features
 • Implementing client and cloud versions
 • Moving the older parts of the system to modern technologies
 • Providing customer support
 • Writing technical documentation

Requirements

Experience of at least 5 years of:

 • Web development on the Microsoft tech stack. (C #, .NET, HTML, CSS).
 • SQL database programming. Ideally SQL Server.
 • JavaScript programming.
 • Using a source control system (we use TFS and git).
 • Problem solving skills
 • You have a professional attitude and approach
 • Responsible attitude – take over the property and see things through to completion
 • Work well with others in a team.
 • You care about the impact of your code on non-functional requirements.
 • You think that knowledge is the right way to make things work
 • English language – B2 level

Desired Experience/Skills:

The following are all relevant, but training will be provided in all of these areas if necessary:

 • AngularJS
 • jQuery
 • ReactJS
 • NET 5
 • Windows programming forms
 • Development and consumption of REST Services
 • OOP (Object Oriented Programming)
 • TDD

Employment contracts are permanent, with an 8 hours/day schedule, compulsory program is from 10 to 16.00 UK time, as in this period you will have to stay connected with your colleagues from Edinburgh. Working outside of business hours will occasionally be required to support the launch of customers.

We have a rotating system where you can earn extra vacation days in exchange for work evenings and weekends.

Company benefits

• Career development in a stable software company with a structured career plan that offers the chance for annual progress

• Acquisition of shares in the company (after 6 months you will have an opportunity to have your own shares in the company)

• Profit sharing scheme (available to all employees through our own structure)

• Work-life balance – flexible hours

• Approach to hybrid working hours

• Access to the company’s pension scheme

• Coverage of a longer insurance period in case of illness

• Cyclic work system when you start at the company site

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English or send it to: hr@elitejobs.org Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

SALDATORË NË ANGLI

Kontratë 2 – vjeçare me rinovim 3-vjeçar të garantuar dhe më pas merrni nënshtetësinë.

Saldatorët duhet të kenë punuar me metodën e saldimit MIG dhe të kenë përvojë në industrinë e çelikut. Kompania prej më shumë se 40 vjetësh është një ndër kompanitë kryesore të prodhimit të çelikut strukturor në vend dhe ka udhëhequr disa nga projektet më të mëdha të ndërtimit në Mbretënë e Bashkuar.

Detyrat do të përfshijnë:

 • Saldimin
 • Bluarjen
 • Operimin e Vinçave/Cranes në lartësi
 • Raportimin e problematikave sipas rregulloreve të caktuara;
 • Kryerjen e punës në mënyrë të sigurt, në përputhje me politikat e kompanisë

Kërkesat e profilit:

 • Përvoja e mëparshme si saldator me metodën MIG është thelbësore;
 • Të jeni i aftë fizikisht për shkak të kërkesave të punës;
 • Person që priret të punojë me përkushtim, i zellshëm, efikas dhe i besueshëm;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uplodojnë aplikimin e tyre (CV) këtu ose në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. 

DENTISTË NË ANGLI

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një klinikë dentare pjesë e NHS UK (National Health Services) në Londër – Angli, po kërkojmë: DENTISTË

Gjatë kohës të punësimit tuaj në klinikë njëkohësisht do të trajnoheni për tu licensuar si dentist/e në UK. Më shumë detaje rreth procesit do ju shpjegohen të gjithë kandidatëve që do të përzgjidhen dhe do vijnë për intervistë pranë zyrës sonë.

Kërkesat e profilit:

 • Minimalisht të keni 2+ vite eksperiencë pune si Dentist/e pasi keni marrë licensen;
 • I/e dipllomuar në Stomatologji dhe licensuar si Stomatolog/e;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI Academic me një rezultat overall C1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I/e gatshme të zhvendoseni sapo të dalë viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë aplikimin e tyre (CV) në Anglisht këtu dhe/ose në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

PUNONJËS FERME NË ANGLI

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë në UNITED KINGDOM, një kompani lider në prodhimin e bulmetrave, e cila operon prej më shumë se 30 vjetësh, kërkojmë:

PUNONJËS FERME

Fermat janë të pajisura me makineri moderne. Si punonjës/e i/e fermës së qumështit, disa prej përgjegjësive të përditshme përfshijnë:

 • Detyra të tjera të përgjithshme lidhur me proceset e punës në fermë;
 • Përdorimi i makinerive të ndryshme;
 • Raportimi i problematikave sipas rregulloreve të caktuara;
 • Mbajtja në nivele të larta të higjenës;
 • Kryerja e punës në mënyrë të sigurt, në përputhje me rregullat e kompanisë.

Kërkesat e profilit:

 • Përvoja e mëparshme në ferma është thelbësore ndërsa njohja e përdorimit të makinerive bujqësore përbën avantazh;
 • I/e aftë fizikisht për shkak të kërkesave të punës;
 • I/e aftë për të punuar me turne;
 • Person që priret të punojë me përkushtim, i/e zellshëm, energjik/e, efikas/e dhe i/e besueshëm;
 • Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I/e gatshme të zhvendoseni sapo të dalë viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë CV-në në Anglisht, këtu osenë: hr@elitejobs.org

OPERATORË PRODHIMI NË ANGLI

OPERATORË PRODHIMI NË FABRIKË DJATHI

Detyrat:

 • Puna në linjën e prodhimit;
 • Përdorimi i makina të ndryshme në të gjithë fabrikën;
 • Punë manuale me sende të ndryshme;
 • Raportimi i problematikave sipas rregulloreve të caktuara;
 • Mbajtja në nivele të larta të higjienës;
 • Kryerja e punës në mënyrë të sigurt, në përputhje me politikat e kompanisë

Kërkesat e profilit:

 • Përvoja e mëparshme në një mjedis prodhimi/prodhimi është thelbësore;
 • I aftë fizikisht për shkak të kërkesave të punës;
 • I aftë për të punuar me turne;
 • Person që priret të punojë me përkushtim, i zellshëm, energjik, efikas dhe i besueshëm;
 • Leje drejtimi e vlefshme e kategorisë B;
 • Niveli i gjuhës Angleze: i/e aftë për të kaluar IELTS UKVI General Training me një rezultat overall B1;
 • Arsim I mesëm;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • I gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë CV-në në Anglisht, këtu.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish