VETERINER/E Në Arabinë Saudite

VETERINARIAN Jobs available in Saudi Arabia

Elite Jobs International, is looking to fill various VETERINARIAN jobs in the Middle East. Located in Jeddah, Saudi Arabia these positions are based in a new, state-of-the-art Clinic.

Initially, these roles offer a 2-year contract.

Basic Salary $ 3600 – $ 6000 p/m tax-free

Additional Benefits:

 • Flight ticket every 12 months
 • Accommodation
 • Transportation
 • Medical insurance

The Role:

Veterinarian Job Responsibilities:

 • Diagnose and treat animals who are sick, injured or in need of routine care.
 • Advise clients on health, nutrition, feeding, hygiene, breeding and care.
 • Treat animals medically and surgically, administering prescribing drugs, analgesics, or local/general anaesthetics.
 • Determine the presence and nature of abnormal conditions through physical examinations, laboratory testing or diagnostic imaging (radiography/ultrasound).
 • Perform surgery, dress wounds, and set broken bones.
 • Perform obstetric and gynaecological procedures.
 • Participate in government programs designed to prevent the occurrence and spread of disease.
 • Test animals and inoculate against infectious diseases and notify authorities of outbreaks.
 • Euthanizing animals in a humane manner as and when necessary.

 Candidate Requirements:

Education:

 • Bachelor’s degree majoring in Veterinary Science in an accredited university program.
 • Complete a Doctor of Veterinary Science in an accredited university program.

Experience and Skill Set:

 • 2+ years of post-qualification experience.
 • Excellent communication skills.
 • Good English language skills, Arabic would also be welcomed.
 • Kind and caring nature.
 • Calm under pressure.

Working Hours:

 • Nine (9) hours a day (Including Lunch break one hour), 6 days a week.
 • Over-time hours are payable as per regional laws.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by submitting your CV below or sending your CV in English, to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Kërkohen Kamarier/e në Riyadh, KSA

Ne jemi Elite Jobs International,lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Elite Jobs International ju ofron mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si KAMARIER/E për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider në fushën e gastronomisë, në Riyadh, KSA (Kingdom of Saudi Arabia).

KAMARIER/E 

Benefitet përfshjnë (falas):

 • Akomodimin
 • Ushqimin
 • Biletën e udhëtimit vajtje – ardhje
 • Sigurimet shëndetësore & shoqërore

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ju do të jeni përgjegjës për të siguruar një nivel të shkëlqyeshëm të shërbimit për klientët tanë;
 • Të jeni i aftë të menaxhoni fluksin dhe ngarkesën e punës duke koordinuar punën në mënyrë sa më efektive me kolegët;
 • I aftë për të komunikuar me një standart të lartë profesional, etik, efikas dhe fleksibël në mënyrë që të maksimizoni kënaqësinë e klientëve;
 • Të jeni korrekt dhe i saktë në llogaritjen e pagesave të faturave.

Kërkesat e profilit:

 • 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në restorante të nivelit të lartë;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze; 

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. 

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. 

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish