KUWAIT- Teachers for Elementary&Kindergarten

For one of our clients an International School based in KUWAIT, we are looking to hire teachers for the academic year 2024-2025.

Positions:

1.         Kindergarten Homeroom Teachers

2.         Elementary Homeroom Teachers

3.         Elementary English Teachers

Our Client has different schools in Kuwait which deliver a curriculum that draws from the best curricula globally, including American Common Core internationally benchmarked standards and Canadian best practices. Schools are evaluated and accredited by the Middle States Commission (MSA-CESS) and recognized by the U.S. Secretary of Education.

Teachers are expected to join by August 21, 2024. On arrival, the teachers will attend a 2 weeks training. Working in Kuwait provides teachers an opportunity to enjoy an international teaching experience, learn about fascinating cultures and travel to exotic places Like, Dubai, Egypt, Jordan, Turkey, India, Thailand, Maldives, Sri Lanka, Vietnam, Nepal etc.

Salary band € 1900 – € 2200 per month (Net)

Benefits

1. Tax-free salary.

2. Free furnished accommodation.

3. End of service benefits.

4. Free round-trip economy class air ticket for each completed year of service to the nearest international airport in the country of domicile.

5. Medical Insurance provided by the Kuwait Government.

6. Visa and Residency expenses in Kuwait will be borne by the school.

7. Free transportation between the school-provided accommodation and the school. Note: Please note that due to visa restrictions in the country, we issue visas only to the staff.   

Requirements

Teachers must meet the following requirements to teach in Kuwait:

 • Must have Bachelor of Education degree/ B.A., B.Ed. degree
 • Kindergarten teacher: Major degree in early childhood education.
 • At least 3 years of full-time teaching experience as a homeroom teacher
 • Previous teaching experience in an international school is a plus
 • A clear national Criminal Background Check  
 • A clean bill of health from your doctor in your home country

Duties:

 • Plan, prepare, and deliver lesson plans and instructional materials that facilitate active learning.
 • Develops schemes of work, lesson plans, and tests that are in accordance with established procedures.
 • Instruct and monitor students in the use of learning materials and equipment.
 • Encourage and monitor the progress of individual students and use information to adjust teaching strategies.
 • Observe and evaluate student’s performance and development.
 • Maintain discipline in accordance with the rules and disciplinary systems of the school.
 • Maintain accurate and complete records of student’s progress and development.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV below and/or send it to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regard to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, or nationality. According to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”, all applications will be treated with complete confidentiality.

KUWAIT, NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një sallon prestigjioz në qendër të KUWAIT CITY KUWAIT.

NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Paga Bazë – $2300 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Hiqni manikyrin dhe xhelin e aplikuar më pare
 • Lyejini thonjtë e duarve dhe të këmbëve.
 • Pastroni, prisni dhe ju jepni formën e duhur apo te kërkuar thonjve
 • Rekomandoni ngjyra dhe dizajne bazuar në stilin e çdo klienti.
 • Përgatitni dhe pastroni stacionin e bukurisë ndërmjet takimeve.
 • Sterilizoni pajisjet përpara përdorimit.

Kërkesat e profilit:

 • 1 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin e mëposhtëm submit dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

KUWAIT, HAIR STYLIST/PARUKIERE

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si HAIR STYLIST/PARUKIERE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në KUWAIT CITY, KUWAIT.

HAIR STYLIST/PARUKIERE

Paga Bazë – $3000 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Rekomandoni modele flokësh dhe prerje flokësh sipas formave dhe shijeve të fytyrës së klientëve
 • Lani, shpëlani dhe thani flokët e klientëve duke përdorur shampo dhe kondicionerë të përshtatshëm (p.sh. për flokë të yndyrshëm ose skalp të thatë)
 • Pritini, shkurtoni flokët duke përdorur pajisje profesionale
 • Aplikoni një gamë të gjerë teknikash të ngjyrosjes së flokëve, si pikat kryesore, ombre dhe balayage
 • Krijoni modele flokësh për raste dhe/ose pamje të përditshme, duke përfshirë gërsheta, bisht dhe topuz etj.
 • Aplikoni produkte për trajtimin e flokëve, sipas nevojës (p.sh. kremë mbrojtëse të ngjyrave dhe maska hidratuese)
 • Krijoni lidhje me klientët besnikë dhe mbani mend preferencat e tyre të flokëve
 • Menaxho prenotimet dhe shërbeji vizitoreve
 • Siguroni rregullimin, pastrimin dhe sterilizoni e mjeteve të punë, sipas nevojës
 • Shitni produkte ose shërbime për kujdesin e flokëve, kur është e përshtatshme

Kërkesat e profilit:

 • 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin submit më poshtë dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish