Kurdistan (rajoni ne Irak) ofroj vend pune Specialist për Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë kompani Angleze me dege në shumë vende, po kërkojmë për degën në Kurdistan (dhe pas njëfare kohe zhvendosje në degën në Angli):  

Specialist për Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët

Paketa e Pagës & Benefiteve në total $40.790:

$24,000 në vit – Paga bazë Neto

$3600 në vit për akomodimin bashkë me faturat që paguhen nga punëdhënësi;

$2100 në vit, për transportin nga shtëpia tek puna dhe anasjelltas;

$690 në vit për sigurimin shëndetësor mbulon të gjitha shërbimet në 5* spital privat; 

$2400 në vit për kompensim ushqimor 

$1000 Bonusi i Vitit të Ri; 

$5000 Bonus performance;

$2000 për biletën e fluturimit për në vendin e origjinës një herë në vit

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

  • Minimumi 3 vite+ përvojë si specialist në Përgatitjen e Plehut Organik për Bimët
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup
  • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;
  • aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve;
  • Njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: www.elitejobs.org ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish