Gjermani, Vende te lira Pune

Nëse dëshironi një mundësi punësimi në Gjermani, Apliko tani!

Elite Jobs International, në bashkëpunim me një nga Klientët tanë në Gjermani, që ka në zoterim një nga Platformat më të rëndësishme për Punëdhënësit Gjermanë në gjetjen e punonjësve të tyre, në të gjitha industritë, është ne kërkim dhe mirëpret aplikime nga të gjithë të interesuarit për tu punësuar në Gjermani, në profesione dhe industry të ndryshme.

Nëse ju jeni i/e interesuar ngarkoni CV-në tuaj në Gjermanisht dhe/ose Anglisht në butonin upload më poshtë dhe/ose dërgojeni në: germanywork@elitejobs.org

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”.

Gjermani, Kuzhinier/e & Shef/e Kuzhine

Për një nga klientët tanë në GJERMANI, të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh dhe baresh dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm po kërkojmë:  KUZHINIER/E & SHEF/E KUZHINE

Paga & Benefitet:

Pagë fillestare prej 2500-3500 euro në muaj, në varësi të nivelit të përvojës dhe ekspertizës dhe rritje të saj në bazë të performances;

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës;

Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;

Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn;

Sigurim shëndetësor shtesë;

Pension sipas skemës së kompanisë.

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vite eksperiencë si kuzhinier/e apo shef/e kuzhine
 • Certifikatë 3 vjecare të arsimit professional ose nëse nuk keni një të tillë por keni një datë Termini mund të aplikoni;
 • Zbaton udhëzimet HACCP në kuzhinë;
 • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;
 • Niveli i gjuhës Gjermane B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkoni CV tuaj në Gjermanisht më poshtë (upload) dhe/ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”.

Gjermani, ofrohen vende pune për INFERMIER/E nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Elite Jobs International, ka ekskluzivitetin nga partnerët tanë në Gjermani, për të rekrutuar Infermierë/e nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia në spitale të ndryshme.

INFERMIERË TË LICENSUAR për t’iu bashkuar spitaleve në Gjermani.

Përgjegjësitë kryesore:

Më Poshtë janë vetëm disa prej detyrave kryesore:

 • Të vëzhgojë dhe vlerësojë pacientët në cdo kohë;
 • Të administrojë planet gjithëpërfshirëse të kujdesit infermieror për pacientët duke ndjekur me përpikmëri trajtimet dhe medikamentet;
 • Të monitorojë dhe raportojë simptomat dhe ndryshimet në statusin e pacientit;
 • Të bashkëpunojë me ekipin mjekësor për statusin e pacientit;
 • Të mbajë të dhëna të plota dhe të sakta të pacientit.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë në Infermieri dhe license si infermier/e;
 • Minimumi 1 vit eksperiencë në specialitete të ndryshme.
 • Të keni mbrojtur Gjermanishten në nivel B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;

Nëse ju zotëroni dhe plotësoni kërkesat e mësipërme dhe dëshironi të punoni dhe jetoni në Gjermani Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë dokumentat e tyre të listuara më poshtë në adresën: nurses@elitejobs.org

1- CV në Gjermanisht

2- Diploma dhe Licensa të përkthyera dhe të noterizuara

3- Certikata e mbrojtjes së gjuhës

4- Fotokopje e pasaportës

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

ITIL Senior Project Manager/Senior Consultant based in Germany or remote

An ITIL project manager is a skilled professional who is adept at executing the various stages of project management for IT services, including transition planning and support.

An ITIL consultant helps companies with many ITIL-related tasks, such as project management, change management and incident management. A good ITIL consultant expertly links IT needs with general good business practice.

Requirements/Skills:

 • Good Experience in ITIL Based Service Model and having a good understanding of Incident/Change/Problem Management areas.
 • Good Eksperience with EUC operations
 • Manage problems according to contracted SLAs/SLOs, ensure sound RCA to avoid repeated occurrences.
 • Develop and drive Service improvements based on RCAs, trends and client inputs.
 • Anticipates problems before they occur; defines the problem or risk; identifies possible causes; works with team to identify solutions; selects and implements most appropriate solution.
 • Experience in different troubleshooting/problem management tools and techniques 
 • Excellent technical presentation skills
 • Excellent oral and technical communication skills
 • Excellent problem solving, decision-making, and analytical skills.
 • Fluent English,German language is good to have but not required

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English
Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality.
All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

SAP Consultants/Senior Consultants/Lead Consultants/Technology Analyst based in Germany or Remote

We are hiring for one of our International Partners in Germany

In this role, you should be highly analytical and able to understand business needs. Excellent communication skills and problem-solving abilities are essential. If you also have hands-on experience with technical projects, we’d like to meet you.

Salary 70000€-130000€

Primary Skills

 • Program Management
 • Container platforms
 • VMWare,Backup,Oracle Consulting,Cassendra Consultanting
 • Open source transformation experience
 • ESXi, NSX, vSAN, VCF, KVM, Neutron, CEPH, OpenStack, Compute (Blade),  Physical Hosting, OS (Win, Lin)
 • SAN (IBM, DellEMC, HPE), NAS (NetApp, ISILON), Object, Backup (DellEMC, Veeam)
 • Arch + Consulting  – DB2
 • Canonical OpenStack, Juju, Charm, Prometheus.Ceph storage
 • DoubleTake, PlateSpin, ASR, CloudEndure, VMware Convertor , Hybrid Cloud
 • SAP UAM
 • SAP Application Basis & UAM

Requirements

 • At least 5 years of experience in one of the skills mentioned above
 • Fluent English, German language is good to have but not required
 • Ability to troubleshoot hardware,software and network problems
 • Experience with various operating systems and databases
 • Experience in project management
 • An analytical mind with problem-solving abilities
 • A team player with excellent communication and presentation skills
 • Customer service orientation
 • Interpersonal skills

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish