ANGLI, ofroj vend pune PASTICIER/E

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientwt tanw njw hotel me 5*, i vlerësuar me shumë çmime, i cili ndodhet në zonën piktoreske nw Peak District në Angli (UK), po kwrkojmw  

PASTICIER 

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë £25,000
 • Akomodimi falas
 • Bakshishe sipas skemws
 • Orë shtesë, paguhen me një normë bonusi;
 • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vjet përvojë si pasticier/e;
 • I/e gatshme për të punuar dhe në zona të tjera të kuzhinës, kur është e nevojshme;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

ANGLI, ofroj vend pune SHEF/E KUZHNE

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë një hotel me 5*, i vlerësuar me shumë çmime, i cili ndodhet në zonën piktoreske në Peak District në Angli (UK), po kërkojmë  

SHEF/E KUZHNE

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë £ 25,000
 • Akomodimi falas
 • Bakshishe sipas skemës
 • Orë shtesë, paguhen me një normë bonusi;
 • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vjet përvojë si pasticier/e;
 • I/e gatshme për të punuar dhe në zona të tjera të kuzhinës, kur është e nevojshme;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Katar, ofrohen vende pune per INFERMIER/E në Doha

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Lindja e Mesme vazhdon të ofrojë role emocionuese për individë të talentuar. Elite Jobs International, aktualisht po kërkon:

INFERMIERË TË PËRGJITHSHËM/ TË REGJISTRUAR për t’iu bashkuar një nga spitaleve më të mëdhenj në DOHA, KATAR.

Infermierët do të jenë pjesë e ekipit për përkujdesjen e pacientëve në Shtëpi, duke kryer vizita javore. 8 orë punë në ditë ose 48 orë / në javë, një ditë pushimi. Çdo orë që tejkalon numrin e caktuar të orëve do të konsiderohet si për orë shtesë përfshirë dhe kur jeni duke udhëtuarpër në vendin e punës.

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë $1000 Neto
 • Pagesë për shpenzimet ushqimore
 • Pagesë për akomodimin
 • Bileta e Fluturimit
 • Transporti
 • Koha shtesë e garantuar deri në $ 400 në muaj

Kërkesat e profilit

 • Diplomë në Infermieri, i/e regjistruar;
 • Minimumi 2 vjet përvojë në një klinikë / mjedis spitalor;
 • Kaloni provimin mjekësor;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i/e mirë i gjuhës Angleze;

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale.”Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Specialist për lyerje automjetesh/Spray Preparator

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në industrinë e makinave në MALTË, një kompani lider e cila operon prej më shumë se 30 vjet, dhe është duke u zgjeruar për t’u bërë një nga kompanitë më të mëdha në vend, po kërkojmë:

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish