KUWAIT, HOSTESS

Ne ju ofrojmë mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si HOSTESS për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider në fushën e gastronomisë, në KUWAIT CITY, KUWAIT.

Mundësi e shkëlqyer për avancim në karrierë; Trajnim I vazhdueshëm; Pjesë e një ekipi fitues i çmimeve kombëtare dhe ndërkombetare; Zbritje në restorantet e rrjetit; Rregullsi në pagesën e orëve shtesë; Paketë e shkëlqyer page & benefitesh.

Paga Bazë – $1200 – $1500 Net në muaj

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Ushqimi i mbuluar nga kompania sipas kontratës së punës;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ju Mirëpret klientët dhe i prezanton me ambjentin e restorantit;
 • Prezanton menunë;
 • Shoqëron klientët tek tavolina e caktuar;
 • Sigurohet që ambjenti të jetë gjithmonë i rregullt;

Kërkesat e profilit:

 • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të uplodojnë/submit aplikimin e tyre, CV në Anglisht më poshtë ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Angli, Fish Filleting Worker/ Punëtor i Filetimit të Peshkut

Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në INDUSTRINË E PROCESIMIT TË PESHKUT NË ANGLI, një kompani lider e cila operon prej më shumë se 30 vjetësh, po kërkojmë: Fish Filleting Worker/ Punëtor i Filetimit të Peshkut

Turni i Tretë/i Natës

Paga orare – £10.30 në orë

Paga për orët shtesë paguhet ekstra.

Bonusi i pjesëmarrjes: 15% mbi pagën mujore (1 tetor-30 mars) dhe 25% mbi pagën mujore (1 prill deri më 30 shtator). Ky bonus bazohet në frekuentimin 100% në muaj.

Orari i punës

5 pm – 2 am – 6 ditë në javë (e Diel-e Premte)

Përfitimet shtesë

• Strehim/akomodim me pagesë më të ulët se vlerat në treg

• Regjistrimi automatik në skemën e pensionit të kompanisë;

• 33 ditë pushimi vjetor (përfshirë pushimet e festave)

• Mundësi për zhvillim karriere dhe benefite të tjerave sipas skemave aktuale të kompanisë

Detyrat ditore përfshijnë, por nuk kufizohen në:

 • Pastroni, prisni dhe përgatisni peshkun sipas udhëzimeve p.sh. pastrim dhe filetim
 • Siguroni rendiment maksimal nga produkti duke minimizuar mbetjet
 • Njohuri për teknikat dhe prerjet e ndryshme të përgatitjes së peshkut
 • Peshoni, paketoni dhe etiketoni produktet në përputhje me specifikimet
 • Pastroni dhe mirëmbani mjetet e punës kur nuk janë në përdorim
 • Ndiqni të gjitha udhëzimet e shëndetit, sigurisë dhe higjienës
 • Merrni pjesë në trajnime sipas nevojës dhe kur kërkohet
 • Nëse kërkohet, merrni pjesë në takimet e stafit
 • Ndihmoni në detyra të tjera sipas udhëzimeve

Kërkesat e profilit:

 • Eksperiencë në pastrimin dhe filetimin e peshkut;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1 General;
 • Fizikisht I aftë për të kryer me sukses detyrat e punës
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Arsim I mesëm
 • Pa precedent penal apo histori emigracioni/ekspuls
 • I/e gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkojnë këtu cv në Anglisht dhe/ose në: hr@elitejobs.org.  Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

Gjermani, ofrohen vende pune për INFERMIER/E nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Elite Jobs International, ka ekskluzivitetin nga partnerët tanë në Gjermani, për të rekrutuar Infermierë/e nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia në spitale të ndryshme.

INFERMIERË TË LICENSUAR për t’iu bashkuar spitaleve në Gjermani.

Përgjegjësitë kryesore:

Më Poshtë janë vetëm disa prej detyrave kryesore:

 • Të vëzhgojë dhe vlerësojë pacientët në cdo kohë;
 • Të administrojë planet gjithëpërfshirëse të kujdesit infermieror për pacientët duke ndjekur me përpikmëri trajtimet dhe medikamentet;
 • Të monitorojë dhe raportojë simptomat dhe ndryshimet në statusin e pacientit;
 • Të bashkëpunojë me ekipin mjekësor për statusin e pacientit;
 • Të mbajë të dhëna të plota dhe të sakta të pacientit.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë në Infermieri dhe license si infermier/e;
 • Minimumi 1 vit eksperiencë në specialitete të ndryshme.
 • Të keni mbrojtur Gjermanishten në nivel B1;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;

Nëse ju zotëroni dhe plotësoni kërkesat e mësipërme dhe dëshironi të punoni dhe jetoni në Gjermani Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë dokumentat e tyre të listuara më poshtë në adresën: nurses@elitejobs.org

1- CV në Gjermanisht

2- Diploma dhe Licensa të përkthyera dhe të noterizuara

3- Certiikata e mbrojtjes së gjuhës

4- Fotokopje e pasaportës

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Hydraulic Fitters

Elite Jobs International, is searching for HYDRAULIC FITTERS for a prominent services/factory company in Northern Ireland – United Kingdom.

The employing organization is a well-known Manufacturer of equipment used globally in the Aviation industry.

Position: Hydraulic Fitters

Sector: Manufacturing equipment for the Aviation & Automotive industry

Location: Northern Ireland

Length: Permanent

Salary

£13 – £15 per hour

Benefits

Pension scheme

Health plan

Life insurance

30 days holiday

 Working Hours

Monday to Thursday: 07:30-16:30

Friday: 07:30-12:30

Overtime is 1.5 x the normal rate (payable after 41.5 hours)

 Duties and Responsibilities

As an important member of the assembly team, you will be responsible for ensuring that all hydraulic components are tested and fitted accurately and timely to ensure production deadlines are met. This is achieved through daily tasks including but not limited to

 • Assemble various ground support equipment utilizing a mechanic skill set
 • Thoroughly test products
 • Work with the product development and design team to implement improvements
 • Work to production targets
 • Adhere to all company policies
 • Adhere to ISO 9001 quality management system

Experience and Competencies:

 • Previous experience as a Hydraulic Fitter and fitting hydraulics in vehicles
 • Applicants from an automotive manufacturing/mechanic/mot testing background would be preferred
 • Able to communicate issues effectively
 • A self-starter, able to show initiative
 • Valid car driving license
 • No adverse immigration history.
 • Applicants will need to meet the requirements for the Skilled Worker Visa, which includes meeting the IELTS UKVI GENERAL TRAINING B1 level in all 4 components of the test.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by uploading here or sending your CV in English, to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regard to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, or nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Assembly Fitters

Elite Jobs International, is searching for ASSEMBLY FITTERS for a prominent services company in Northern Ireland – United Kingdom.

The employing organization is a well-known Manufacturer of equipment used globally in the Aviation industry.

Position: Assembly Fitters

Sector: Manufacturing/Aviation

Location: Northern Ireland

Length: Permanent

Salary

£13 – £15 per hour

Benefits

Pension scheme

Health plan

Life insurance

30 days holiday

 Working Hours

Monday to Thursday: 07:30-16:30

Friday: 07:30-12:30

Overtime is 1.5 x the normal rate (payable after 41.5 hours)

 The Role

 • Assemble and fit various components to ground support equipment
 • Operate various power and manual tools
 • Work to meet certain production targets
 • Read engineering drawings, producing quality work in line with specifications
 • Follow company guidelines and regulations
 • Ensure work meets ISO 9001 quality management systems

Experience and Competencies:

 • Previous experience working in production/assembly/manufacturing department
 • Well-versed in production materials/tools/products/processes and standard operating procedures
 • Applicants from an automotive manufacturing/mechanic/mot testing background would be preferred
 • Able to read and understand engineering drawings
 • Experience in fitting hydraulics
 • Knowledgeable in mechanical fitting
 • Valid car driving license
 • No adverse immigration history.
 • Applicants will need to meet the requirements for the Skilled Worker Visa, which includes meeting the IELTS UKVI GENERAL TRAINING B1 level in all 4 components of the test.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by uploading your cv here or sending your CV in English, to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

ANGLI, Mobilier/Joiner

We are looking for suitably qualified CARPENTERS/JOINERS for our partner in the United Kingdom. The employer has a strong reputation, driven by their commitment to continually produce top-quality items.

Position: CARPENTER

Title: Joiner

Sector: Carpentry

Position: Full time

Location: United Kingdom

Working Hours

40 hours per week minimum

Monday to Friday, with Saturdays during peak trading times

Salary

£11 per hour

Benefits

 • Company bonus
 • Pension
 • 28 day’s annual leave
 • Overtime available
 • Certificate of sponsorship available
 • Support with accommodation

The Role

 • To make a variety of high-quality entrance gates and outdoor furniture
 • Use a variety of saws and machinery
 • Ensure work is always carried out to a high standard and all deadlines are met
 • To support the company in providing excellent customer service
 • Integrate with the team and take advantage of the wealth and knowledge on site to ensure all work orders are satisfactorily completed
 • Undergo training and development to meet and maintain customer expectations and quality

Requirements

 • A minimum of 3 years experience – ideally in bench joinery
 • Experience making gates and garden furniture would be welcomed
 • Excellent attention to detail
 • High-quality workmanship
 • Punctual, hardworking, and trustworthy
 • Able to work independently and as part of a team
 • Good communication skills
 • Able to follow safety guidelines
 • A valid car driving license would be beneficial

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by uploading your CV in English here and/or sending it to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regard to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish