Gjermani, Kuzhinier/e & Shef/e Kuzhine

Për një nga klientët tanë në GJERMANI, të cilët kanë një rrjet të suksesshëm restorantesh dhe baresh dhe janë të njohur për ushqimin e tyre të shijshëm po kërkojmë:  KUZHINIER/E & SHEF/E KUZHINE

Paga & Benefitet:

Pagë fillestare prej 2500-3500 euro në muaj, në varësi të nivelit të përvojës dhe ekspertizës dhe rritje të saj në bazë të performances;

Bonus dhe Bakshishe sipas skemës;

Orë shtesë sipas legjislacionit përkatës;

Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn;

Sigurim shëndetësor shtesë;

Pension sipas skemës së kompanisë.

Pozicioni

Detajet rreth pozicionit dhe kompanisë do të diskutohen në fazën e intervistës.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vite eksperiencë si kuzhinier/e apo shef/e kuzhine
 • Certifikatë 3 vjecare të arsimit professional ose nëse nuk keni një të tillë por keni një datë Termini mund të aplikoni;
 • Zbaton udhëzimet HACCP në kuzhinë;
 • Individ pozitiv dhe bashkëpunues;
 • Niveli i gjuhës Gjermane B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të ngarkoni CV tuaj në Gjermanisht më poshtë (upload) dhe/ose hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”.

Angli, Inxhinier/Specialist Drenazhimi

Pas përfundimit me sukses te punësimit të grupit të pare të Inxhinierëve të Drenazhimmit po rifillojmë rekrutimet për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në Londër – Angli, për:

INXHINIERË/SPECIALISTË DRENAZHIMI/DRAINAGE ENGINEERS

Position: Drainage Engineer

Sector: Engineering

Location: London

Length: Permanent

Salary

Salary

£15.47 – £17.68 per hour depending on skill set

Working Hours

48 hours per week minimum

Benefits

Training will be provided

Full-time contract

20 day’s holiday

8 bank holidays

SSP/Pension

Overtime available

Certificate of sponsorship available

Support with accommodation

The Role

 • Drainage & pest control duties involving light civil, excavation, and repair of drainage, jetting, and manhole installation
 • Visit various sites, commercial and private
 • Operate various tools and machinery to clear blockages/drainage issues
 • Drive light commercial vehicles
 • Undergo training for various procedure

Requirements

Previous experience in a similar role would be preferred, but not essential

Candidates with experience construction/handyman industry perform well

Driving license

Must have experience driving light commercial vehicles up to 3.5 tonnes

Hard-working attitude

Physically fit

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by submitting your CV in English below, and/or send it to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regard to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability, or nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Angli, Overhead Transmission Linesmen

For one of our Clients in the United Kingdom, a leading service provider to energy networks and infrastructure we are looking for Overhead Transmission Linesmen/Shtrirës I Linjave Të Tensionit Të Lartë

Sector: Engineering

Location: United Kingdom

Length: Permanent

Salary

£50,000 per annum

Benefits

Pension scheme

Health plan

Life insurance

21 days holiday plus bank holidays

The Role

As an Overhead Transmission Linesman duties include:

 • General Rigging, carrying out pre-inspection checks
 • Earthing tasks
 • Jumpering
 • Platform building/raising
 • Jointing
 • Running conductors and earth/ground wires
 • Steel assembly and elevation tasks
 • In-site steelwork replacement
 • Install downleads in accordance with diagrams
 • Install anti-climbing devices
 • Operate effectively as part of a team
 • Follow relevant company policies, procedures, and documentation
 • Carry out other tasks as directed

Requirements

A minimum of 3 years of experience in:

 • Tower elevation
 • Steelwork replacement
 • Full and partial structural replacement
 • Maintenance work
 • Steel lattice tower experience is essential
 • Formal qualifications (relevant) would be desirable
 • English language requirement – all applicants will need to meet the requirements for the Skilled Worker Visa, this includes meeting the minimum 4.0 IELTS score in each section.
 • A team player
 • Valid car driving license
 • No adverse immigration history.

If you meet the above criteria, then do not hesitate to apply by uploading your cv below or send your CV in English, to the following e-mail address: hr@elitejobs.org

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regard to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability or nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

KUWAIT, NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, një sallon prestigjioz në qendër të KUWAIT CITY KUWAIT.

NAIL TECHNICIAN/MANIKYRISTE

Paga Bazë – $2300 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Hiqni manikyrin dhe xhelin e aplikuar më pare
 • Lyejini thonjtë e duarve dhe të këmbëve.
 • Pastroni, prisni dhe ju jepni formën e duhur apo te kërkuar thonjve
 • Rekomandoni ngjyra dhe dizajne bazuar në stilin e çdo klienti.
 • Përgatitni dhe pastroni stacionin e bukurisë ndërmjet takimeve.
 • Sterilizoni pajisjet përpara përdorimit.

Kërkesat e profilit:

 • 1 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin e mëposhtëm submit dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

KUWAIT, HAIR STYLIST/PARUKIERE

Mundësi e shkëlqyer për tu punësuar si HAIR STYLIST/PARUKIERE për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në KUWAIT CITY, KUWAIT.

HAIR STYLIST/PARUKIERE

Paga Bazë – $3000 Net në muaj

$85 në javë për blerje ushqimesh/food allowance

Benefitet përfshjnë:

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëprisni klientët dhe identifikoni preferencat e tyre duke bërë pyetjet e duhura
 • Rekomandoni modele flokësh dhe prerje flokësh sipas formave dhe shijeve të fytyrës së klientëve
 • Lani, shpëlani dhe thani flokët e klientëve duke përdorur shampo dhe kondicionerë të përshtatshëm (p.sh. për flokë të yndyrshëm ose skalp të thatë)
 • Pritini, shkurtoni flokët duke përdorur pajisje profesionale
 • Aplikoni një gamë të gjerë teknikash të ngjyrosjes së flokëve, si pikat kryesore, ombre dhe balayage
 • Krijoni modele flokësh për raste dhe/ose pamje të përditshme, duke përfshirë gërsheta, bisht dhe topuz etj.
 • Aplikoni produkte për trajtimin e flokëve, sipas nevojës (p.sh. kremë mbrojtëse të ngjyrave dhe maska hidratuese)
 • Krijoni lidhje me klientët besnikë dhe mbani mend preferencat e tyre të flokëve
 • Menaxho prenotimet dhe shërbeji vizitoreve
 • Siguroni rregullimin, pastrimin dhe sterilizoni e mjeteve të punë, sipas nevojës
 • Shitni produkte ose shërbime për kujdesin e flokëve, kur është e përshtatshme

Kërkesat e profilit:

 • 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në të njëjtin profil;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Niveli mesatar i gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin submit më poshtë dhe/ose në hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

KUWAIT, WAITER/KAMARIER/E

Ne ju ofrojmë mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si WAITER/KAMARIER/EKuwait City, KUWAIT për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider në fushën e gastronomisë.

WAITER/KAMARIER/E

Paga Bazë – $1200 – $1500 Net në muaj

Benefitet përfshjnë (falas):

 • Akomodim i ofruar/paguar nga punëdhënësi;
 • Transport I garantuar;
 • Bileta avionit vajtje-ardhje e paguar nga kompania;
 • Ushqimi i mbuluar nga kompania sipas kontratës së punës;
 • Kontratë pune 1-vjeçare me të drejte rinovimi;
 • Siguracion shëndetësor i mbuluar;
 • Lejeqëndrimi;
 • Leje vjetore të paguar 30 dite në vit.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ju do të jeni përgjegjës për të siguruar një nivel të shkëlqyeshëm të shërbimit për klientët tanë;
 • Të jeni i aftë të menaxhoni fluksin dhe ngarkesën e punës duke koordinuar punën në mënyrë sa më efektive me kolegët;
 • I aftë për të komunikuar me një standart të lartë profesional, etik, efikas dhe fleksibël në mënyrë që të maksimizoni kënaqësinë e klientëve;
 • Të jeni korrekt dhe i saktë në llogaritjen e pagesave të faturave.

Kërkesat e profilit:

 • 1 ose më shumë vite eksperiencë pune në restorante;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze;

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të uploadojnë aplikimin e tyre, CV në Anglisht në butonin submit më poshtë dhe/ose hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

sqAlbanian