ITIL Senior Project Manager/Senior Consultant based in Germany or remote

An ITIL project manager is a skilled professional who is adept at executing the various stages of project management for IT services, including transition planning and support.

An ITIL consultant helps companies with many ITIL-related tasks, such as project management, change management and incident management. A good ITIL consultant expertly links IT needs with general good business practice.

Requirements/Skills:

 • Good Experience in ITIL Based Service Model and having a good understanding of Incident/Change/Problem Management areas.
 • Good Eksperience with EUC operations
 • Manage problems according to contracted SLAs/SLOs, ensure sound RCA to avoid repeated occurrences.
 • Develop and drive Service improvements based on RCAs, trends and client inputs.
 • Anticipates problems before they occur; defines the problem or risk; identifies possible causes; works with team to identify solutions; selects and implements most appropriate solution.
 • Experience in different troubleshooting/problem management tools and techniques 
 • Excellent technical presentation skills
 • Excellent oral and technical communication skills
 • Excellent problem solving, decision-making, and analytical skills.
 • Fluent English,German language is good to have but not required

If you meet the above criteria, then do not hesitate to upload your CV in English
Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality.
All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

SAP Consultants/Senior Consultants/Lead Consultants/Technology Analyst based in Germany or Remote

We are hiring for one of our International Partners in Germany

In this role, you should be highly analytical and able to understand business needs. Excellent communication skills and problem-solving abilities are essential. If you also have hands-on experience with technical projects, we’d like to meet you.

Salary 70000€-130000€

Primary Skills

 • Program Management
 • Container platforms
 • VMWare,Backup,Oracle Consulting,Cassendra Consultanting
 • Open source transformation experience
 • ESXi, NSX, vSAN, VCF, KVM, Neutron, CEPH, OpenStack, Compute (Blade),  Physical Hosting, OS (Win, Lin)
 • SAN (IBM, DellEMC, HPE), NAS (NetApp, ISILON), Object, Backup (DellEMC, Veeam)
 • Arch + Consulting  – DB2
 • Canonical OpenStack, Juju, Charm, Prometheus.Ceph storage
 • DoubleTake, PlateSpin, ASR, CloudEndure, VMware Convertor , Hybrid Cloud
 • SAP UAM
 • SAP Application Basis & UAM

Requirements

 • At least 5 years of experience in one of the skills mentioned above
 • Fluent English, German language is good to have but not required
 • Ability to troubleshoot hardware,software and network problems
 • Experience with various operating systems and databases
 • Experience in project management
 • An analytical mind with problem-solving abilities
 • A team player with excellent communication and presentation skills
 • Customer service orientation
 • Interpersonal skills

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Windows 10 / EUC System Engineer based in Romania or Remote

We are hiring for one of our International Partners in Romania

The ideal candidate will have at least 5 years of experience in complex server-related technologies. They are seeking intelligent, highly motivated individuals that enjoy cutting-edge technology and have a passion for troubleshooting, learning, and sharing knowledge.

Salary 70000€-120000€

Duties include:

 • Provide advanced Tier III resolutions for complex customer issues
 • Design and implement multi-site Windows 2008 Active Directory infrastructures
 • Design and implement Microsoft System Center deployments
 • Manage and maintain Microsoft Exchange 2010 Environment
 • Manage and maintain VMware vSphere environment
 • Assist provisioning department in complex customer deployments
 • Generate scripts/applications as needed
 • Reports to department director
 • Participate in 24×7 on-call support rotation schedule

Required Skills/Qualifications:

 • Experience in managing large internet facing applications
 • Extensive experience with Windows 2003/2008 Server
 • Recent demonstrated successful experience designing and implementing Active Directory
 • Recent demonstrated successful experience designing and implementing SCOM/SCCM
 • Experience with Microsoft ADS/SMS/SUS/SCCM for software distribution and patch management
 • Experience with managing VMWare ESX 3.5, 4
 • Experience working with IIS
 • Experience working with SQL Server
 • Understanding of TCP/IP and other networking principles
 • Proven effective written and verbal communication skills
 • Proven effective teaming and inter-personal skills
 • The ability to work on multiple projects/tasks at once and operate in a dynamic, fast-paced, team-oriented environment and possess organization skills to balance and prioritize work
 • Fluent English,German language is good to have but not required

Desired Experience/Skills:

 • MSCE, VCP
 • Experience working with large internet facing environments
 • PowerShell Scripting
 • C# Programming experience
 • Experience managing SharePoint environments

Elite Jobs International, is an ethical agency, as such our adverts do not discriminate with regards to age, race, gender, color, creed, religion, sexual orientation, disability and nationality. All applications will be treated with complete confidentiality according to Law No. 9887 “On Personal Data Protection”.

Kërkohen Kamarier/e në Riyadh, KSA

Ne jemi Elite Jobs International,lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Elite Jobs International ju ofron mundësi të shkëlqyer për tu punësuar si KAMARIER/E për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, lider në fushën e gastronomisë, në Riyadh, KSA (Kingdom of Saudi Arabia).

KAMARIER/E 

Benefitet përfshjnë (falas):

 • Akomodimin
 • Ushqimin
 • Biletën e udhëtimit vajtje – ardhje
 • Sigurimet shëndetësore & shoqërore

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ju do të jeni përgjegjës për të siguruar një nivel të shkëlqyeshëm të shërbimit për klientët tanë;
 • Të jeni i aftë të menaxhoni fluksin dhe ngarkesën e punës duke koordinuar punën në mënyrë sa më efektive me kolegët;
 • I aftë për të komunikuar me një standart të lartë profesional, etik, efikas dhe fleksibël në mënyrë që të maksimizoni kënaqësinë e klientëve;
 • Të jeni korrekt dhe i saktë në llogaritjen e pagesave të faturave.

Kërkesat e profilit:

 • 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në restorante të nivelit të lartë;
 • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
 • Aftësi organizative dhe jeni i/e vëmendshëm ndaj detajeve;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Njohës shumë i mirë i gjuhës Angleze; 

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. 

Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. 

ANGLI, ofroj vend pune PASTICIER/E

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientwt tanw njw hotel me 5*, i vlerësuar me shumë çmime, i cili ndodhet në zonën piktoreske nw Peak District në Angli (UK), po kwrkojmw  

PASTICIER 

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë £25,000
 • Akomodimi falas
 • Bakshishe sipas skemws
 • Orë shtesë, paguhen me një normë bonusi;
 • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vjet përvojë si pasticier/e;
 • I/e gatshme për të punuar dhe në zona të tjera të kuzhinës, kur është e nevojshme;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

ANGLI, ofroj vend pune SHEF/E KUZHNE

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur.

Për një nga klientët tanë një hotel me 5*, i vlerësuar me shumë çmime, i cili ndodhet në zonën piktoreske në Peak District në Angli (UK), po kërkojmë  

SHEF/E KUZHNE

Paketa e Benefiteve:

 • Paga bazë £ 25,000
 • Akomodimi falas
 • Bakshishe sipas skemës
 • Orë shtesë, paguhen me një normë bonusi;
 • Ushqimi falas, ndërsa jeni në turn.

Kërkesat e profilit

 • Minimumi 2 vjet përvojë si pasticier/e;
 • I/e gatshme për të punuar dhe në zona të tjera të kuzhinës, kur është e nevojshme;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
 • Niveli i gjuhës Angleze B1;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org  duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

en_USEnglish