KANDIDATË - LE TË GJEJMË PUNËN TUAJ TË ARDHSHME

Përse të bashkëpunoni me Elite Jobs International?

Kërkimi i një pune të re është stresuese, emocionuese dhe rraskapitëse në të njëjtën kohë. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar në çdo hap të këtij rrugëtimi. Ne marrim kohën e duhur për tu njohur me ju dhe qëllimet tuaja të karrierës, në mënyrë që ne mund t'ju gjejmë jo vetëm punën e radhës, por punën e duhur. Por shumë kompani rekrutimi e thonë këtë, apo jo? Ne jemi ndryshe dhe jemi krenarë për këtë.

 

Mësoni pse ne jemi ndryshe

Ne shohim më tepër se thjesht CV tuaj

Ne bëjmë shumë më tepër sesa thjesht t’ju gjejmë një punë: ne ju gjejmë vendin e punës ideal. Për ta bërë këtë, rekrutuesit tanë marrin kohë të të njohin ty – ai/ajo qe vërtet jeni. Ata do të punojnë për të kuptuar aftësitë, ambiciet dhe stilin tuaj të punës për t'ju gjetur përshtatjen e shkëlqyer. Ne ju tregojmë vetëm punë që i përshtaten kualifikimeve tuaja dhe ne kontrollojmë për t'u siguruar që personaliteti juaj të përputhet me ekipin dhe menaxherin tuaj të ri. Ne gjithashtu do të sigurojmë që kompania ku ju vendosim të jetë në përputhje me qëllimet tuaja profesionale dhe personale.

Karrierë, jo thjesht punë

Ne investojmë në karrierën tuaj - jo vetëm duke gjetur punën tuaj të radhës. Përveç kohës për të kuptuar vërtet nevojat tuaja, ne ofrojmë burime të mjaftueshme për t'ju ndihmuar të rriteni si profesionistë. Ne duam të ndërtojmë një themel për një partneritet shumëvjeçar. Kurdoherë që jeni gati për diçka të re - një qytet të ri, një kompani të re, ose një ndryshim të plotë në karrierë - ne jemi këtu për ju.

EKSPERTIZË LOKALE, Rrjet GLOBAL

Kur punoni me Elite Jobs International, do të ndjeni atë ndryshim që ju nevojitet. Ju do të punoni ngushtë me rekrutuesit që njohin shumë mirë Ju dhe bizneset lokale. Por kjo nuk do të thotë që ne thjesht kemi njohuri për tregun lokal. Elite Jobs International është pjesë e një rrjeti ndërkombëtar që ndajnë praktikat dhe burimet më të mira, dhe kompania jonë mëmë është lider ndërkombëtar në burimet MBNJ & Rekrutim. Kjo do të thotë që ne mund të plotësojmë të gjitha llojet e pozicioneve, nga ato të përkohshme tek kontratat me dhe pa afat, në pothuajse çdo industri jo vetëm në vend, por edhe jashtë vendit. Në cfarëdo që ju kërkoni, mund të mbështeteni tek ne për t'ju gjetur një pozicion që plotëson nevojat tuaja në Shqipëri ose jashtë saj.

10 ARSYE PËR TË BASHKËPUNUAR ME ELITE JOBS INTERNATIONAL

Kur punoni me Elite Jobs International, njohuritë tona bëhen njohuritë tuaja. Lidhjet tona bëhen lidhjet tuaja. Ne bëjmë gjithçka që mundemi për t'ju gjetur punën e duhur.

 

 • Ne punojmë për ju - dhe kjo është përparësia jonë.
 • Ne punojmë në përputhje me disponueshmërinë tuaj; ne e dimë që koha është e cmuar dhe kemi fleksibilitet të integruar në oraret tona.
 • Ne kemi lidhje të ngushta me komunitetin lokal dhe kemi akses tek punët më të kërkuara në treg.
 • Ne jemi lider në treg, kështu që rekrutuesit që ju përfaqësojnë tek punëdhënësit janë më të mirët.
 • Ne kemi krijuar marrëdhënie me qindra punëdhënës, në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare.
 • Ne ofrojmë ndihmë për CV tuaj, përgatitje për intervistat dhe trajnime për pozicionin e punës. Ju nuk jeni vetëm në këtë gjë.
 • Ne ofrojmë trajnime për zhvillimin e aftësive profesionale sepse kujdesemi për zhvillimin dhe rritjen në karrierën tuaj - jo vetëm për punën tuaj të ardhshme.
 • Përmes zgjidhjeve fleksibël në vendin e punës, ju mund të testoni një punë ose një punëdhënës.
 • Ne jemi lider në njohjen e tregut të punës dhe qëndrojmë të azhornuar për trendet më të fundit.
 • Ne besojmë në teknologji dhe përdorim platformat më të fundit për njoftime, aplikime dhe intervistime pune.
Dërgo

CV-në tënde


  //elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

  Newsletter

  Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

  sqAlbanian