• Eagle HR in Deland

    Great people.

  • Receiving

    A job offer

  • Keep in touch

    Stay updated

Stresi në punë

STRESI. Stresi është një temë sa interesante po aq dhe komplekse. Si udhëheqës dhe profesionistë të burimeve njerëzore, unë besoj se tema e stresit do të jetë e rëndësishme për të gjithë ne në vitin 2021. Kjo pandemi ka ndryshuar mënyrën e punës. CDC madje ka vënë re që COVID ka sjellë shumë frikë dhe ankth tek njerëzit. Për të shtuar më tej, me përshtatjen gjithnjë në ndryshim që bëjnë kompanitë për të kryer punën, është e rëndësishme që ne të njohim se si kjo po ndikon në secilin prej punonjësve tanë ndryshe.

Si të përgjigjemi në pyetjet më “të frikshme” gjatë intervistës.

Cila është një nga pyetjet më të urryera të intervistës? E kuptova që e dija përgjigjen, por gjithsesi e bëra googled dhe rezulton se "Më trego për veten tënde" është ndoshta pyetja më “e frikshme”.

A s'është çmenduri? Natyralisht do të thonim se nëse dimë aq sa duhet, duhet të jemi vetvetja. Në fund të fundit, kush më njeh më mirë se vetja ime?

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

sqAlbanian