• Local Excellence, Global Reach with niche sectors experience

  Kerkim ekzekutiv &

  konsulence per burimet njerezore

 • Executive Search & HR Advisory practice in country and internationally

  A MARKET LEADING BRAND

 • We've helped people like you and companies like yours for years

  LET'S COLLABORATE

Na telefononi

+355 68 387 8217

Jemi hapur

E Hënë-E Premte 8:30-17:00

Mirë se vini në

Elite Jobs

International

Ne mbështetemi në krijimin e lidhjeve të ngushta me partnerët tanë të biznesit, pavarësisht nëse ata janë KANDIDATË apo KLIENTË.

Elite Jobs International nuk është vetëm një kompani tjetër konsulence për MBNJ & Rekrutim/Kërkim Ekzekutiv - ne përmes ekipit tonë profesional i gjejmë dhe i zhvillojmë talentet në mënyrë që të sigurojmë shërbime konsulence të dizenjuara specifikisht për klientët tanë qoftë për MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE ashtu edhe për REKRUTIME/KËRKIM EKZEKUTIV .

Mbi të gjitha, ne jemi HEADHUNTERS. Konsulentët tanë të specializuar në fusha specifike, kryejnë rekrutimet personalisht duke kërkuar, gjetur, vlerësuar dhe punësuar kandidatët më të mirë në treg për vendin e punës.

//elitejobs.org/wp-content/uploads/2017/06/person3.jpg

Latest Job Posts

Go to Job Board

ME ÇFARË NE JU NDIHMOJMË?

KËRKIM EKZEKUTIV

Është pothuajse e pamundur që një organizatë të rimarrë veten nga gabimet dhe keqmenaxhimet që vijnë nga përzgjedhja e gabuar e një drejtuesi Ekzekutiv. Përmes metodave inteligjente të Kërkimit, ne kemi mjetet e duhura për të identifikuar, përzgjedhur dhe zhvilluar drejtues të jashtëzakonshëm.

MENAXHIMI I TALENTEVE

Punonjësit e talentuar janë shumë të kërkuar. Duke filluar nga rekrutimi për pozicionet ekzekutive dhe deri në plotësimin e të gjitha roleve, ne përdorim metodat më të reja të rekrutimit bazuar në kërkime shkencore dhe i kombinojmë me përvojën tonë praktike dhe ekspertizën specifike të industrisë, për të rekrutuar profesionistë të të gjitha niveleve.

ZHVILLIM PERSONAL

Çdo organizatë ose individ që dëshiron të zgjerojë njohuritë duhet të investojë në trajnime dhe zhvillim professional rregullisht. Mbi të gjitha, pa trajnimin dhe njohuritë e duhura të punonjësve tuaj është e pamundur të kesh rritjen dhe suksesin afatgjatë në treg.

KONSULENCË NË MBNJ

Ne jemi ekspertë të strategjisë dhe Menaxhimit të Burimeve Njerëzore (MBNJ). Ne ofrojmë konsulencën e duhur, duke ju ndihmuar të zhvilloni një strategji të suksesshme e cila bën të mundur jo vetëm rekrutimin e personave të duhur për vendin e duhur të punës por edhe që shpërblen, mban dhe i zhvillon ata, duke sjellë kështu sukses të garantuar dhe afatgjatë.

VLERAT TONA

Demostruar nga Veprimet dhe Profesionalizmi ynë

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të cilësisë më të lartë në treg. Qëllimi ynë nuk është të garojmë kundër të tjerëve, por përkundrazi të përmirësojmë mënyrën se si punojmë në çdo aspekt të biznesit tonë në mënyrë që të bëhemi standard i cilësisë në ofrimin e shërbimeve të Rekrutimit dhe Manaxhimit të Burimeve Njerëzore në vendet ku ne operojmë.

Ne përvetësojmë dhe mbështesim standardet më të larta të etikës personale dhe profesionale: ndershmëria, çiltërsia, besnikëria dhe drejtësia janë në zemër të karakterit të kompanisë sonë.

Ne jemi përgjegjës për të përmbushur premtimet tona ndaj njerëzve tanë, klientëve, partnerëve dhe të gjithë bashkëpunëtorëve tanë duke qenë të qartë dhe duke ngulmuar në llogaridhënien tonë në angazhimet e marra.

Ne kemi një interes të vërtetë për ju dhe suksesin tuaj. Ne jemi empatikë dhe të vëmendshëm ndaj nevojave tuaja ndërsa punojmë në emrin tuaj. Kjo fillon duke ndërtuar marrëdhënie të mirëfillta, ku ne i kuptojmë nevojat tuaja në një nivel të thellë dhe kemi biseda të sinqerta dhe ndonjëherë të vështira. Kjo është mënyra se si ne punojmë së bashku për të arritur rezultatet që ju dëshironi për karrierën tuaj ose biznesin tuaj.

Ne i trajtojmë të gjithë me respekt, qytetari dhe drejtësi. Dhe ne gjithmonë e mirëpresim diversitetin dhe opinionet e ndryshme.

Ne përpiqemi të kemi një qëndrim pozitiv në gjithçka që bëjmë.

OUR INDUSTRIES BY EXPERTISE

https://elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/05/Asset2-1220x625.png

Punëdhënësit

PSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?


I njëjti shërbim nuk është i pështatshëm për të gjithë

Pikërisht pse procesi ynë është specifikisht i dizenjuar ekzaktësisht sipas kërkesave tuaja.

Gjysma e kohës sonë shpenzohet për të kuptuar kërkesat dhe pritshmëritë tuaja. Gjysma tjetër në tejkalimin e tyre.

KANDIDATËT

Are you stuck in a ‘Career Rut’?

Na ndihmoni t’ju gjejmë punën e ëndrrave tuaja

DERGONI CV TUAJ


  Ynë

  blogu

  Na telefononi

  +355 68 387 8217

  Jemi hapur

  E Hënë-E Premte 8:30-17:00

  //elitejobs.org/wp-content/uploads/2021/02/LOGO-per-WEB-Transparente.png

  Newsletter

  Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!

  sqAlbanian